Екип и Компетенции

Компанията притежава 100 + години кумулативен опит и знания в администриране на платформи за данни, управление на данни, бизнес анализи и управление на процеси. Членовете на екипа са добре познати експерти в SQL Server общността и са международни лектори и обучаващи по теми в областта на SQL Server. Маги е лидерът на потребителската група за SQL Server, а членовете на екипа са сред най-честите лектори в сесиите за Data Platform общността.

Маргарита Наумова

Изпълнителен директор/Водещ консултант
Data Platform / Автор & Водещ Лектор

Маги Наумова е признат експерт с дългогодишен опит в областта на SQL Server Data Platform, един от първите Microsoft Certified Trainers в България. Притежава сертификационни степени за всички версии на SQL Server от 1998 година до днес. През 2008г. достига до най-високия и престижен сертификат на Microsoft – Microsoft Certified Master on SQL Server, което я нарежда сред най-престижните експерти в световен мащаб.

Краси Дончев

Управляващ партньор

Краси има повече от 25 години опит в ИТ сферата, солиден опит в бизнес управлението, както и опит като консултант и архитект на решения. Един от първите 3 сертифицирани ITIL Service Managers, един от първите 5 Microsoft Certified Trainers в България. Опитен лектор и фасилитатор на различни семинари , с отлични комуникационни и презентационни умения.

Кристина Никова

Директор бизнес развитие

Криси има 20 години опит в областта на телекомуникациите, ИТ и бизнес развитието. Тя управлява връзката на ИНСПИРИТ с клиентите в България, процеса на продажби и въвеждането на компанията при нови клиенти. Кристина е отговорна за развитието на представителството на компанията на местния пазар и участва в разработването на нови решения в областта на услугите и поддръжката.

Вили Колева

Мениджър обучения

Вили е отговорна за обучителния център на ИНСПИРИТ – SQL Master Academy. Тя управлява процеса по продажбите, комуникацията за идентифициране на нуждите на клиентите, оформя плановете и графиците за обученията. Тя разработва и управлява всички маркетингови кампании на компанията. Вили участва в организирането на ” SQL Server Discovery Day “, “Summer DBA Academy” и всички събития и инициативи на ИНСПИРИТ.

Стоян Чалдъков

Бизнес анализатор BI технологии

Стоян има повече от 10 години опит в областта на счетоводството, финансите и одита. В момента като бизнес анализатор той участва в поредица от проекти, където съчетава финансовите знания с анализ на данни, за да помогне на клиентите да се възползват от техните данни. Страстта му към Power BI допълва неговия бизнес опит и го превръща в безценна връзка между бизнес изискванията и технологичните възможности.

Велин Велинов

Консултант платформи за данни | ETL разработчик

Велин работи в INSPIRIT от основаването на компанията и вече участва в редица успешни проекти. Той развива своята компетентност в BI и DWH, играе важна роля в предоставянето на услуги за поддръжка на INSPIRIT и участва в тяхното усъвършенстване и оптимизация.

Мартин Рабаджийски

Администратор на бази данни

Мартин се присъединява към екипа на ИНСПИРИТ след участието си в “Лятна DBA академия”, защото показва забележителни резултати по време на Академията. Той започна в екипа като младши администратор на бази данни и играе важна роля в предоставянето на услуги за подкрепа на ИНСПИРИТ. Той напредва в знанията и участва в инфраструктурни проекти като консултант, помагайки за успешното им доставяне.

Искате да станете част от нашият екип?

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

+359 886 60 07 44

ПИШЕТЕ НИ

office@inspirit.bg/bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък: 8:30 до 17:00

ОФИС:

Бизнес Център „Грийн Парк“

Етаж 5, Офис 5.5

Ул. „Баку“ №5А

София 1407, България