УСЛУГИ

КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

Ние знаем как да управляваме ДАННИТЕ ВИ! Вие имате информация, ние имаме знания и опит! Трансформациите на данни се случват СЕГА. Нека ви помогнем да получите максимална полза от информацията във вашата организация и да развиете бизнеса си с решения, основани на точен анализ на данни в реално време. Ние можем да ви придружим във вашето „Datamorphosis“ пътуване, като ви консултираме как да постигнете конкурентното предимство от надеждни, реални и актуални данни за бизнеса.

ПОДДРЪЖКА

Времето е безценно, нека подкрепяме вас и вашия екип в обработката на данните ви, в поддържането на надеждна, оптимизирана и функционална среда за данни. Тази среда ще обслужва вашите бизнес нужди и ще ви спести време. С наша помощ ще имате възможността да планирате растежа на организацията и да се съсредоточите върху бизнес решения.

ОБУЧЕНИЯ

Повече ЗНАНИЯ ще ви помогнат да постигнете професионалните си цели! Ние ви ги предлагаме с SQL Master Academy – нашата уникална тренировъчна програма, създадена от Microsoft Certified SQL Server Master (MCM) – Маги Наумова. Тя има за цел да предостави всички необходими знания и умения за администратори на бази данни, разработчици на бази данни и Бизнес Анализ експерти.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

+359 886 60 07 44

ПИШЕТЕ НИ

office@inspirit.bg/bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък: 8:30 до 17:00

ОФИС:

Бизнес Център „Грийн Парк“

Етаж 5, Офис 5.5

Ул. „Баку“ №5А

София 1407, България