ОБУЧЕНИЯ

Изградете експерт с нашите най-добри преподаватели и доказани практици

Курсовете от Fundamental серията ви дават отлична база за успешна кариера като администратор или разработчик на база данни. Тяхната практическа насоченост и използването на сценарии от работната практика помагат, както на начинаещите, така и на по-опитните студенти, да защитят по-добре данните на своите организации, да реагират по- бързо и адекватно на всички въпроси, които са свързани с бази данни, и да се избегне следването на някои вредни митове и погрешни концепции в администрацията и развитието на бази данни.

Курсовете от Master серията се състоят от модули, които са сравнително сложни по отношение на техническото ниво, и които са проектирани и предназначени за професионалисти с опит, в областта на SQL Server. Обученията включват солиден теоретичен материал, част от който идва директно от програмния екип , който разработва SQL Server в Microsoft, множество демонстрации и практически примери, непубликувани тунинг техники, с цел увеличаване на производителността на SQL сървъра.

Deep Dive серията се състои от двудневни и тридневни обучения с техническо ниво 300 + (ниво 100 – начинаещи, ниво 400 – master). Тези курсове са фокусирани върху специфични компоненти на SQL Server и имат значителен брой практически съвети, примери за реални инфраструктурни решения, дискусии на реални ситуации, които студентите срещат в инфраструктурите им и искат да обсъдят с лектора, много демонстрации и огромна теоретична част.

Дизайнът на релационна база данни е важна и неразделна част от разработката на решение. Това са знания и умения, които всеки DB Dev или DB Designer трябва да има. Огромна част от проблемите в продукционните среди се дължат на не добър модел на базата или на такъв, който не скалира добре. Курсовете по дизайн на релационни бази от данни, които предлагаме в SQL Master Academy, са насочени не само към усвояването на релационния модел и доброто проектиране на предметната област, но и към овладяването на добри практики в моделирането на скалируеми бази от данни.

Официалните курсове на Майкрософт ще ви помогнат да подобрите вашите Майкрософт технически умения. Създадени от експерти – Microsoft Certified Masters (MCTs) и практици в областта, обученията ще повишат професионалната ви квалификация и ще ускорят кариерното ви развитие.

SQL Master Academy има свой собствен набор от професионални курсове в областта на Бизнес Анализите и Data Science. Те са предназначени за професионалисти, които искат да придобият знания или да подобрят уменията си в областта на R, PowerBI, Data Mining и Datawarehouse в Azure.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

+359 886 60 07 44

ПИШЕТЕ НИ

office@inspirit.bg/bg

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък: 8:30 до 17:00

ОФИС:

Бизнес Център „Грийн Парк“

Етаж 5, Офис 5.5

Ул. „Баку“ №5А

София 1407, България