Careers

Join a tight-knit team with a laser focus on Microsoft Data Platform & BI. Our mission is to enable companies to turn their data into profitable business insights and become business-data-driven enterprises. Are you in?

Database Developer

Full time, Remote

Junior Database Developer

Full time, Remote

PEOPLE OF INSPIRIT

СТОЯН ЧАЛДЪКОВ

Business Analyst

Благодаря на ИНСПИРИТ, че ми дадоха шанса да премина от скучното работно ежедневие на човек, занимаващ се със счетоводство и compliance, в далеч по-интересното и динамично ежедневие на бизнес анализатор. Ценя високо показаното доверие. Попадането ми в компанията е career changer/топ попадениет/6-ца от тотото/билет първа класа, за което винаги ще бъда благодарен!

Благодаря на Маги, че ми даде шанса да си излезна максимално от зоната ми на комфорт, като ме обучи да бъда “трейнър”. Train the trainer сесиите са като да пиеш сок от безкраен трейнърски опит. Благодаря на Краси. Активната работа с теб и показа, че няма невъзможни неща. Няма нещо, което да не може да се научи, а още повече, че няма нещо, което да не може да се научи за 2 дни (а някой път и за една нощ).”

ВИЛИ КОЛЕВА

Operations Manager

Всичко започна точно преди седем години, сякаш на шега с интервю в един петъчен следобед. Ден, който се оказа ключов за цялостното ми развитие. С малки стъпки, поетапно се запознавах с бизнеса, с процесите. Непрекъснато ми се помагаше да развивам качествата и силните ми страни. Уроците много, грешките също. Но дойде моментът, в който ми беше поверен учебният център на компанията. Удоволствие, привилегия и огромна отговорност е за мен да менажирам SQL Master Academy, която знам с колко усилия и страст е създадена от Маги. Виждайки колко много тя влага, нестихващата й енергия, дисциплина и инициативност са важен пример, който се старая да следвам. Опознавайки процесите в компанията имам възможността да участвам и в оперативните дейности на консултантския бизнес, което ми дава още едно поле за развитие.

Инспирит за мен се превърна в семейство и учител. Компанията всеки ден ми предоставя нова възможност, ново приключение, среща ме с професионалисти от цял свят, докосвам се до иновативни проекти, променящи бизнеса. Безценно е, благодаря!

ДИАН ГОСПОДИНОВ

Junior SQL Server Specialist

ИНСПИРИТ е мястото, където за няколко месеца успях да науча толкова много, колкото не съм си и представял, че мога изобщо да науча. Дори и да можех някъде другаде, щеше да отнеме години. Ръководството на компанията, представлявано от Маги и Краси, заедно със специалистите в екипа са хора с изключително богат опит. Те са пример, че професионалното развитие никога не трябва да спира, светът се развива, затова трябва да поддържаме темпото. На първо място, обаче, те са ХОРА, което прави работния процес изключително приятен!

Преди да се присъединя към компанията знаех само посоката, в която искам да се развивам. Но само толкова. По-скоро бях „дал мигач“. Останалото е благодарение на Маги и Краси. Аз имам честта да бъда част от ИНСПИРИТ, за което сърдечно БЛАГОДАРЯ!

ДЕНИЦА ДИМИТРОВА

Junior DB specialist

Изключително съм благодарна за предоставената възможност, от страна на Инспирит, да се потопя в мечтаната работна среда. Това да черпиш знания и да трупаш опит от най-добрите професионалисти е безценно. Във всеки един момент на трудност при някоя задача, менторите са на линия за да окажат съдействие по максимално разбираем за теб начин – така трудността се превръща в новопридобито знание и е много интересно. За мен е истинско удоволствие да съм част от положителния и приятелски екип на Инспирит.

МАРТИН РАБАДЖИЙСКИ

Database Administrator

Преди няколко години бях одобрен за участие в „Лятна DBA Aкадемия“ – едномесечната инициатива, с която Инспирит в рамките на месец подготвяха мен и останалите участниците да започнем работа при техни партньори като Junior DB Admins. Аз получих възможност да започна работа в Инспирит и да продължа развитието си в областта на администрацията на бази данни. Участвах в още много обучения, имах ментор, с който наблюдавах казуси и решенията им в реална работна среда.

Инспирит ме изгради като професионалист, даде ми нужните знания и продължава да ме учи всеки ден, за да се развивам и надграждам постоянно в „моята“ професия.

ВАЛЕНТИН ИВАНОВ

Junior SQL Server specialist

Изказвам своята благодарност към ИНСПИРИТ, за това, че ми дадоха възможността да работя с тях! През това време разбрах, че всяка поставена задача и успешното й приключване в бърза и интересна обстановка, ме изгражда като личност със знания, опит, самочувствие и удовлетвореност от това, че съм изпълнил поставените задачи от ръководството на фирмата.

Оказах се голям късметлия, че благодарение на Маги и Краси, бях избран из между многобройните кандидати за тази позиция, аз който току- що бях излязъл от студентската скамейка, знаейки някаква теория но не и практика.

Благодаря и на двамата, че успяха да ме мобилизират с динамиката на работния процес, с търпението, обучението и напътствията с които бях обгрижен. Оценявам показаното доверие, дано го оправдая!

Bulgarian office

Sofia Park

Building 93,

ap. 2.1

Sofia, Bulgaria

0888 81 89 78

Norwegian office

12 Brynsveien Str.

Floor 2

0667 Oslo, Norway

+47 919 299 12